Sunday, May 10, 2009

Tamak

Ye, saya mempunyai tabiat itu...

Isk...

Most of the things and details for my wedding- kalau boleh, mahu saja di buat sendiri...
Dari hantaran, bunga pahar, mengihias rumah dan bilik, ke pelamin, cake, card, thank- you tag, arc, dan sebagainya... macam terror sangat saje :P (kecuali baju2- I suck big time in sewing..)



Ye, ye... saya tahu...



Tak mungkin boleh buat semuanye sendiri...



Sila jangan tamak ye?! :)




Tapi- saya mungkin boleh cut cost- berjimat dan, yang penting...





self satisfaction
~~ :)

7 comments:

nurul aziyana said...

kamu blh jer buat sdn..masa bnyk lg tuh, mulakan dr skrang..xtamak tp berjimat..sy pun semua diusahakan sendiri..hasilnyer sngt puas hati walaupun xsesempurna org lain..hehe..thanks for visitng my blog..blh jer nk link,no hal at all..

Reena said...

yes, mmg puas hati klu buat sendiri kan..from my humble opinion, perkara-perkara yg kita sempat buat sendiri ialah hantaran, bunga pahar, kad, 10-q kad & hias pelamin...klu buat kek mcm tak sempat jer...hehehhehe...

sweet cravings said...

nurul: thanks a lot dear... :) ey, blog anda mmg bagus skali.. bley jadi sumber inspirasi :)

reena: tu la kan? :) sambil berjimat, kt bole puaskan hati sendiri.. hopefully & insyAllah akan menjadi la semua plan-nye :)

thank you both!! :)

Qis said...
This comment has been removed by the author.
Qis said...

mira! we're the same species! kalo boleh baju pon nak jahit sendiri... kalo boleh la kan... hehehe.tp x...

ye, customizing items & self satisfaction lead our world!

sweet cravings said...

Qis!! ye la...:) macam tak caye je org..hehe :P tu la, hopefully kt akan berjaya!! :)

Dayu said...

kalau ada masa yg masih banyak
sila mulakan dr sekrang
boleh je nak buat sendiri
mcm i, start 3 month before
dan skrg dh almost complete
tapi decoration pelamin tu smua mmg hire mak andam la
takde bakat nak buat
dan lagi costly kot kalau kita buat sendiri
lain la kalau ada brg bleh recycle