Friday, August 21, 2009

Ramadhan al- Kareem


I'd like to wish all the Muslims' readers and bloggers ; Salam Ramadhan.



May it be another blissful, blessed and a better one- this time.
InsyAllah :)




pic taken from here



By the way, this is suppose to be my first Ramadhan since me and Mr Fiance have been engaged~ and, will be the last with my so-called-single-status. (But at the moment, I am sooo not- cool with the thought of it. Sobs! Asal ntah?) :(

Although I'll be marrying someone from 'kampung sebelah' je but, the thought of of 'leaving' my family can really tears me apart. Sad. Pathetic. Whatever, you name it... but, I wish to be my parents'-little-girl. Always!


Hee :P


Ok, don't mind me.

Enjoy this time around dan semoga yang elok- elok sahaja untuk semua.

InsyAllah :)


10 comments:

k|ree said...

hehehe...selamat menyambut ramadhan..last puasa menjadi bujang..separuh raya menjadi bujang dan berkahwin...hehehe...i'm thinking of, selalu kena buli sebab perempuan last kat rumah..dah kawin nanti,agak2 kena buli lagi tak..?adakah hubby to be akan back up..or sama2 buli kita...waaa...

wardah said...

selamat berpuasa awak!mmg semua akan rasa mcm tu awak..huhu..tp syok dpt puasa dgn suami.. :)

BuTtErFlyInFraMe said...

huhuu betul mira..rasa sedey kan? alena pun dalam keadaan sama mcm mira gak.. :(

tapi..kdg2 ada rasa teruja tetap ada..hihii

Selamat Berpuasa!!

fizz said...

selamat berpuasa! enjoy ur bujang raya ye... sbb lps ni kena hulur duit raya plaks! hihihi

khairulhaya said...

salam..

hai,salam ramadhan buat kamu okey..

jgn ponteng2 puase tau..hahahah

Miss Shareeda said...

selamat berpuasa dear...
so next year, ramadahan n syahwal could be the new phase of ur life rite..sama la kite..
kdg saya pun rasa sayu. je. but yg penting restu dr org tu kita, jgan la sedey2 yek..teruja la sket..hehehe

.Anna. said...

selamat berpuasa! ;)

NURUL said...

selamat berpuasa :)

sweet cravings said...

nadiah: thanks & selamat menyambut ramadhan utk kamu juga :) haha, buli sama or not, mari kita tunggu lepas raya nnt k? :P

wardah: selamat berpuasa to you & ur hubby too dear :) so, saya ni normal la kan- utk rasa cam tu? hehe. tu la, mungkin dah kahwin nnt, dia akan tuka settings automatically la kot~ :P

alena: yeay, i'm not alone :P perasaan teruja tetap ada- banyak or sikit- ikut situation kot. hehe :P selamat berpuasa to you too dear :)

fizz: hiks, cik pengantin baru yg gorgeous- hehe. i hope i will. :P you have a great, 1st ramadhan with ur hubby k dear? :)

khairulahya: hehe: salam ramadhan to you too dear :) eh, saya pasti puasa penuh tahun ni (minus hari2 cuti istimewa la) hehe :P

sweet cravings said...

shareeda: heheh, tu la.. next year- mebi da tuka mode la kot :P heheh. baik, mari usah bersedih & enjoy this upcoming ramadhan dengan benda2 yang baik k? selamat berpuasa to you too dear :)

anna:thanks & selamat berpuasa to you to dear! :)

nurul: thanks juga & selamat menjalani ramadhan hn ni juga :)