Saturday, September 26, 2009

Non- mover

Although it is now already 7th day of Syawal....

I hope that am not too late to wish all the readers and bloggers;


Salam Aidilfitri
Maaf zahir batin

kalau ada salah silap,


tersinggung hati through my writings or comments in any blogs that I've come acrossed :)





Update: My reception dress had been sent to the tailor in Jakarta~
Next week Uncle Mus of Sayang Creations will go and collect it...
I hope everything will turn great or at least... okay la.


Hah. Can I pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee stop the wedding countdown?
Kerja banyak lagi la...

:(

8 comments:

anil lutaze said...

selamat hari raya utk awak juga...
maaf zahir batin ya..

waa...awak..tnggl 4 bln je lgi..dan wuuhuu...dress awak msti gojess...

sweet cravings said...

Anil: Selamat hari raya untuk kamu juga. skali lagi, maaf juga kalau ada salah silap... :)

erk 4 bulan je lagi... tapi banyakkkkkkkk lagi tak settle. huhuh. nak pengsan je rasa. huhu

nad nazira said...

jangan pengsan dulu..:)

dialicious said...

wahhh jauhnye tempah baju.mesti cantikkan.hope everythin goes well 4u.selamat hari raya.saya minta maaf juge yer

sweet cravings said...

nad: mmg rasa nak pengsan da ni~ :P

diah: hehe. ntah, i tak expect pun dia tempah baju kat sana but, I guess sbb upah menjahit & doing the detailings kat sana murah.. i hope it will all goes well too. tak sempat je rasa. huhu

nway, selamat hari raya to you too diah~ maaf zahir batin :)

syanaim said...

::selamat ari raya..wah jauh ni tempah baju..mesti chantek..btw lg 4 bulan..mesti kelam kabut awk skrang kan..::

littlephia said...

4 bulan... arghhh... jangan nervous nanti satu hape takleh buat. betulll.

selamat hari raya :)

** phia, lagi 2 bulan. alamak!!!

sweet cravings said...

syanaim: selamat hari raya to you too dear :) ye, sgt kelam kabut. rasa nak stop the clock sekejap. huhu

phia: betul la.. lagi menggelabah, lagi ape pun x leh fikir. huhuh.

phia lg 2 bulan. yeay! da nak kawin.. hehe :P nway, selamat hari raya to you to dear :)