Tuesday, November 24, 2009

Hari ini~




I've managed to grab my nikah shoes!!!


:)



It's nothing expensive- or from any top brands.






Hehehhe. But, I am truly happy.



It looks something like this;


credits to this site.
(but, mine is- minus the diamentes around the shoes,
diamentes are only on the bow-like thingy
)

Ok, I'll be off to Metrojaya Card members' preview day,
in the morning!
Come & join me.
Boleh tolong pilih the stuffs :p!!



I need to grab few things for my hantaran
that I have been eyeing for quite sometimes~

:)





pstttt/ I had received a sms from Nik; stating that, my baju nikah is yet to be done.
But, since Diah did warned me earlier...
I'm not so surprise la. & dah expect lambat.
Jadi, takdelah perasaan nak melenting or nak marah :p
So, moral of the story , please expect the unexpected!
Hehehehe



Have a good day folks! :)


Till then, bye for now!

8 comments:

k|ree said...

comel nye kasut...tapi, kita tak sesuai pakai warna putih...:(..orang tak berapa nak cerah la katakan..hehehe..

AmyMizzunderstood said...

alamakk...i lupa kasut nikah uwaaaaaa

anil lutaze said...

ksut nikah tu mcm mine tp x de bow kt dpn...but keliling ada diamonte palsu keliling...hehehe....

yay!!! hamper selesai ni byk pkr...

fikaryna79 said...

hye mira..kalau kasut lbh kurang mcm tuh..cantik bangat..ryna pun tgh cari kasut utk nikah sbb nikah di masjid..tgk idea mira..mmg berkenan..

Nurulhuda|Adlie said...

great job! syoknya dah dapat kasut, cant wait till i found mine, haha terbayang2 mcm mana lah bentuk nya..

sweet cravings said...

fikaryna79: yang, honestly.. i didn't opt for branded one pun utk kasut nikah. hehehe. sbb, budget pakai sekejap je kan? :) so,i don't think you should splurge byk sgt utk tujuan tu :p


anil: ha'ah, yang gamba ni macam kasut anil tp, miranye xde diamante keliling tu. ade kat depan je~ :) tp, gembira sbb, da jumpa. even brand biasa je :p heheh


nurul: oh yes! keep on searching- u might wanna look for something that would be wearable after the kenduri :). baru la berbaloi-baloi! heheh


nadiah: heheh. thanks dear. tapi, sbnrnye, same je kita. tapi, buat2 feel cantik. hehhehe


amy: mira dah malas nak fikir lg. grab je apa yang ada. but, kat charles & keith ada hot pink, diamante shoes yang cun & murah & it reminds me of you!! :)

dialicious said...

niceeee..dun worry dear...he will complete it in time..:)

sweet cravings said...

diah: hehe. i dah agak dah.. so, i x kisah la. nway, the wedding pun in two months time lagi.. sempat je kot :) but, thanks for reminding la. i hope the baju would turn out ok la.. :)